mandag 15. juni 2009

San Francisco -del 2

Da har vi ankommet Roseburg, overnattingsstedet mellom San Francisco og Seattle. Idag har vi tilbakelagt 77 mil!! Eirik har gjort en tapper innsats bak rattet og det har gått veldig bra. Lina fungerer som matmor, drikkemor, potetgullmor og massør - vi gjør et godt team:) Nå skal vi legge oss, og i morgen tidlig kjører vi videre til Seattle. Her blir vi to netter hos tanten til mamma, noe vi gleder oss til. Torsdag setter vi kursen mot Canada; Aksel, Elias, Kari og Håkon - vi gleder oss utrolig til å møte de igjen :D Det spørs nok om det blir noe mer oppdatering før neste uke, siden vi ikke har trådløs tilgang eller nett før vi er i Canada.

Søndag startet vi med å ta båt ut til Alcatraz, en øy (ca 1 mile) utenfor San Francisco som ble brukt til fengsel fra 1934 til 1963. I tillegg til fangene, bodde flere av fangevokterne og administrasjonen med sine familier på øya. Det var veldig spennende å være der ute, utsikten og område var vakkert! Vi fulgte en audioguidet tur rundt om hele fengselet som var laget av tidligere fanger, fangevoktere og fangevokternes familie som fortalte historer fra fengselet og "guidet" oss rundt.

"You are entitled to food, clothing, shelter, and medical attention. Anything else you get is a privilege." (Nr. 5 Alcatraz rules and regulations, 1934) Alcatraz er absolutt å anbefale. 








Da vi kom tilbake fra Alcatraz spiste vi middag på "Hard Rock Cafè" - den BESTE midagen vi har spist og det dyreste vi har kostet på oss;) (fortsatt billigere enn i norge da). Deretter ruslet vi langs "Fischerman's Wharf",  nøyt ustikten og hverandre :)

Slik kjører alle med pickup og hund,

dette bilde ble tatt da vi kjørte forbi

og det går i 120 km/t  og hundene

valser rundt og står opp langs siden.

3 kommentarer:

Liv sa...

Fortsatt mye spennende dere får se og oppleve. Ønsker dere fine dager i Seatle og gleder oss til å høre fra dere når dere er vel framme hos storebror Håkon.

Birgit sa...

Det ble en lang kjøretur i går, og det blir en drøy bit i dag også, så det er hyggelig å høre at dere koser dere underveis. Moro med bildet av hund i 120 km i timen...Og så har både Bertie og John nett ;D Vi gleder oss til mer

Anne-Brit sa...

God tur videre! Nå har jeg to dager og en lunsj igjen på jobb!