lørdag 13. juni 2009

San Francisco

Idag gikk turen først til "scraphappy", en STOR butikk med masse ark og alt annet scrapbookingutstyr og tilbehør - scrapbookheaven !!:) Det var ikke spesielt billig, så Lina svidde lett av 550 kroner på diverse dill. 

Videre gikk turen til "Shops at Tranforan", kjøpesenter  med diverse bruktikker med blant annet "target", "JCPenny" og "SEARS", men ingen av disse slår Walmart enda :) Walmart har alt!! Eirik holdt ut i 4 timer, det må være ny rekord! Teller rekorden når 2 timer ble tilbringt på kino? Eirik så "The taking of Pelham 123" på kinoen som var en del av kjøpesenteret. Da den var ferdig kunne vi dra vidre, fornøyde begge to :)

Golden gate var neste stopp, vi kjørte over brua og skulle parkere på en utsiktsplass, men der var fullt og masse kø. Lina rakk å hoppe ut og knipse noen bilder, før vi kjørte videre for å finne en annen plass og se brua! Som dere ser på bildene var det flott natur der vi havnet etter litt tilfeldig kjøring, og lukten av natur var fantastisk!




Vi begynner å merke at vi har vært på tur i en uke nå. Vi spiser ute alt fra 1-3 ganger daglig, ellers er det disse brødskivene som aldri blir tørre, de blir heller mykere og mykere. Å bo  i koffert er heller ikke bare bare, men vi overlever og synes det er utrolig deilig med ferie og tenker kun på oss selv og gjør akkurat det vi vil. Godt å reise en plass uten skolebøker i kofferten! Vi går hverandre heller ikke nesten på nervene av og til .. haha ...

Til sist fortjener dette bilde plass, tøy og bøy på vei til San Francisco fra Los Angeles;

6 kommentarer:

Hanna aka li'l sis of Lina<3 sa...

Kan ikke skryte at jeg er den flittigste til å kommentere, men sjekker nå posten hver dag!:D
*MISUNNE* sier bare jeg!! Gleder meg te å se masse bilder når dere er tebake!

For meg er det nå muntlig eksamen i religion og etikk på tirsdag... off:P

gla i dere!!

Svigemor sa...

Eirik, har du tenkt å gå i svigefars fotspor å ikke kjøpe deg noe ? Det er viktig at pengene sirkulerer, husk det !Ha Ha

Anne-Brit sa...

Hei!

Leser bloggen deres hver dag - moro å "få være med på turen" deres! jeg har passet en syk liten Marius i 2 dager, nå er det godt med fri søndagskveld. En uke igjen å jobbe! Har ikke vært i S.F., men har hørt at det er en fin by?????

Sigbjørn Husa sa...

4 tima, lina?:O
shopping med kino skulle vore lovpålagt, eirik:)

Lina sa...

Hanna: Koselig at du følger, møt oss på Gardermoen når vi kommer hjem a :) LYkke til med eksamen! vi heier på det :)

Svigermor: Haha, Eirik har fått kjøpt seg noe altså, shortser og tshorter :) Han har vært overaskende villig, haha

Anni: Ja, det var en veldig flott by, veldig "opp og ned" så kjønner godt de har disse trikkevognene til å ta dem oppover. Skulle gjerne sett mye mer av byen enn det vi har rekt! Det gjelder Las Vegas og Los Angeles og.

Sigbjørn: 4 timer flyr fort med titting og mat vel og merke... Kino hadde nok vært en god deal for mannfolk i Norge og!

Elisabeth sa...

Hei! Haaper at det fortsatt er like kjekt i USA. Dersom ikkje kan Kreta anbefalast paa det sterkaste. Her er det varmt, sol og 29 grader! Haaper du fant mykje fint paa scrapbookbutikken Lina! Kos dokke masse vidare! Klem